fbpx

Collega’s vertellen

Onze collega’s vertellen

Dirk de Jong, al vrachtwagenchauffeur sinds 1989
Al sinds 1989 is Dirk de Jong als vrachtwagenchauffeur bij Nedcargo in dienst, maar zelfs met zijn 25-jarig jubileum in het vooruitzicht is hij zijn werk nog lang niet zat. Het klinkt misschien als een cliché, maar het blijft toch de vrijheid die Dirk het meeste aanspreekt in zijn baan. Met een MAN trekker-oplegger reist hij het hele land door: Van Den Helder tot Maastricht en van Terneuzen tot Appelscha, bij wijze van spreken. “Nooit een vaste route, elke dag weer anders”, zegt de 52-jarige trucker.

Lees verder

Nancy Goossens, management assistent
Nancy Goossens werkt inmiddels tien jaar bij Nedcargo. Gedurende die jaren is de inhoud van haar kantoorfunctie veranderd. Ze startte als medewerker debiteurenbeheer, maar langzaamaan kreeg haar werk een ander karakter. Doordat zij erg nauw samen werkte met de directie, ging zij steeds vaker allerlei ondersteunende taken voor hen doen. Inmiddels heeft zij ook officieel de functie van managementassistent gekregen, een baan die zij met enorm veel enthousiasme en plezier uitoefent.

Lees verder

Nathalie van Gool, medewerkster Orderdesk
Ik ben Nathalie van Gool en werkzaam bij Nedcargo sinds juli 2006. Ik ben begonnen op de afdeling inbound en outbound in Waddinxveen. Hierna ben ik naar de afdeling Customer Service gegaan en inmiddels bijna twee jaar werkzaam op de afdeling Orderdesk.

Lees verder

Marcel van Staaijeren, Manager Forwarding
In de begintijden van Nedcargo, wat dateert uit het begin van deze eeuw, trokken onze huidige directeuren naar Pakistan. Daar kwamen ze een transportbedrijfje tegen dat een logistieke partner zocht in Nederland. Deze ontmoeting stond aan de wieg van Nedcargo Forwarding. Het leuke is dat we nog steeds met deze Pakistaanse agent werken. Vanuit Pakistan verzorgt deze agent namelijk nog steeds een belangrijke goederenstroom voor één van de grootste Forwarding klanten.

Lees verder

Koos van der Hoek, Reachtruckchauffeur
Binnen Nedcargo vervullen ruim 90 medewerkers (eigen en flexkrachten) dagelijks de belangrijke functie van Reachtruckchauffeur. Hieronder een aantal vragen aan Koos van der Hoek, een ervaren Reachtruckchauffeur werkzaam in ons warehouse in Haaften.

Lees verder

Roland van Dijk, Chauffeur
Roland is sinds 1 september 2017 bij Nedcargo in dienst getreden als chauffeur. Inmiddels heeft hij via Nedcargo zijn CE-rijbewijs gehaald. Roland was deelnemer van een zij-instroom traject vanuit het Sectorinstituut Transport & Logistiek.

Lees verder